Bedankt, bedankt voor alle sponsors!

Als allereerste wil ik iedereen die aan mijn financiën en/of mijn mission trip heeft bijgedragen hartelijk bedanken voor het geld wat jullie mijn leven in hebben gezaaid. Zonder jullie was het niet mogelijk om dit geweldige halfjaar mee te hebben gemaakt. En ik had ook niet over 18 dagen naar Tennessee kunnen gaan op zendingsreis. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat jullie mijn leven in zaaien en ik kan de hoeveelheid support vaak (bijna) niet geloven!

Het is bijna zover!

Op 18 maart gaan wij met een klein team van vurige revivalisten naar Greenville Tennessee om daar de liefde van God te verspreiden en mensen die in moeilijke situaties zitten te helpen. We gaan onder andere naar de Iris Global basis in Greenville. Ook gaan we naar een gevangenis voor vrouwen in Nashville en naar een tehuis voor weeskinderen. Daarnaast zullen we de straten op gaan om daklozen te helpen doormiddel van fysiek werk en/of door ze te vertellen over Jezus.

Ik heb inmiddels tijd doorgebracht met het team, en onze leiders. Dit zijn stuk voor stuk fantastische mensen, en ik kijk er dus echt enorm naar uit om met ons team deze missietrip mee te maken.

Ik hou jullie op de hoogte.

Bedankt!

Steven