Mijn Covid-ervaring

Mijn Covid-ervaring

De dag nadat ik mijn laatste blog heb gepost had een huisgenoot van mij het gevoel dat hij een Covid test moest doen en het resultaat was positief.

Dus toen hebben we met het hele huis tegelijkertijd een test gedaan. De resultaten waren 3 positieve testen(inclusief ik????) en de rest was negatief

Een aantal huisgenoten die negatief getest hadden sloegen direct op de vlucht naar familie of vrienden om de quarantaine te ontwijken.

De gene die achtergebleven waren kwamen er na een bespreking op uit dat 4 mensen kans hadden op een korte quarantaine. Het huis is ook precies verdeelt in een gedeelte van 4 en een groter gedeelte dus dat kwam precies goed uit.

Nadat mijn roommate naar het andere gedeelte verhuisd was begon onze quarantaine. We besloten om er maar het beste van te maken, en dat hebben we zeker gedaan.

Op het online les volgen hebben we bijna alles samengedaan. Van het spelen van spelletjes tot onze experimentele kooksessies hebben we het super gezellig gehad. Het hielp ook dat niemand echt ziek was. (Prijs God!)

Maar tegen het einde van de quarantaine aan werden we het toch flink zat en waren we heel erg blij toen we vandaag eindelijk weer het huis uit mochten!

De eerste dag was echt fantastisch. Ik heb mijn badge en boeken gekregen. En ik kreeg ook te horen wie mijn mentor was. Daarnaast was het geweldig om weer in de lessen te zijn en om al mijn vrienden weer te kunnen zien.

Ik heb in deze blog expres niks verteld over de wonderen en tekenen die God aan het doen is in mijn leven. Dit is omdat ik deze in een enkel bericht/getuigenis aan het verwerken ben.

Maar als u erg benieuwd bent is het ook altijd mogelijk om een whatsappje te sturen naar: 06-36529068

Bedankt voor het lezen!
Steven