Meer over wie ik ben!

Ik ben Steven van der Heide, 19 jaar, en kom uit een gezin met 4 jongens. Dat is natuurlijk altijd gezellig en dynamisch en dat ga ik zeker missen in Redding. Hoewel het daar ook vast gezellig is aangezien ik in een jongenshuis zit met 11 anderen.

Ik hou van sporten, natuur en van alles wat met computers te maken heeft. Verder word ik ook erg blij van tijd doorbrengen met mijn familie en mijn vrienden (die ik allemaal erg zal gaan missen)

Ik ben door mijn ouders opgevoed en dat deden ze samen met een focus op Jezus. Ik ben al jong ook zelf in aanraking gekomen met Jezus. Toen ik pas 8 jaar was had in een ingrijpende ontmoeting met Hem. Dit heeft heel veel impact gemaakt op mijn leven en ik heb er ook al voor gekozen om mezelf te laten dopen toen ik nog heel jong was.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd in Amerika en alles wat ik ga meemaken en leren tijdens de BSSM, ik kijk er ook erg naar uit om in een andere leefomgeving en situatie te zijn met nieuwe mensen om mij heen die dezelfde passie voor God hebben. Ik verlang er naar meer zien en leren van wat God in deze tijd wil doen, door en om mij heen.

Mijn oudste broer heeft BSSM gedaan en zodoende ben ik ook ge├»nteresseerd geraakt om deze Bijbelschool te volgen. Lees hier meer…

Als u meer wilt weten kan u mij altijd een berichtje sturen via: 06-36529068 of een email naar stevenvdheide@hotmail.com