Wilt u mij helpen?

Bedankt dat u de tijd neemt om dit even te lezen!

Ik ben Steven van der Heide en de meeste van jullie zullen mij kennen als geluidsman, computer- of voetbalfanaat. Ik heb in 2020 mijn HAVO afgerond en daarna heb ik in mijn tussenjaar voor Robuust Marketing en de Stichting I Am gewerkt.

Het jaar daarna wilde ik graag iets anders gaan doen en ik heb inmiddels de beslissing gemaakt om de BSSM, de Bethel School of Supernatural Ministries, (Bijbelschool van Bethel Church) te gaan doen in Amerika.

Het idee om naar Bethel te gaan bestond altijd al sinds Robin (mijn broer) daar ook is geweest. Ook omdat het mij echt raakte hoe hij verandert was tijdens zijn tijd daar. Op een bepaald moment kwam de vraag omhoog of het mij geen goed idee leek om ook naar Bethel te gaan en was de knoop snel doorgehakt! Dus ging ik me direct aanmelden. Nadat ik binnen 3 dagen een mail kreeg dat ik aangenomen was(terwijl op de website stond dat het 1-3 weken zou kunnen duren) wist ik zeker dat het een goede beslissing is geweest.

Ik ben toen gelijk aan de voorbereiding begonnen. Ik heb, voor mijn gevoel ;P, honderden formulieren in moeten vullen en ook, veel te veel ;P, betalingen moeten doen. Maar gelukkig verliep alles redelijk soepel… totdat ik een visumafspraak ging maken bij de ambassade in Amsterdam. Door corona was de wachttijd op een afspraak zo ongeveer 6 maanden, maar tegen die tijd zou ik al in Redding moeten zijn. Dus na veel denk- puzzel en uitzoekwerk en ook de geweldige hulp van andere studenten, die met hetzelfde probleem zaten, hebben we uiteindelijk een afspraak kunnen plannen in de ambassade in München waar gelukkig nog wel op tijd plek is.

Ook heb ik al een plekje gevonden in Redding waar ik kan gaan wonen. Dit huis heet: The Testosterhome. Dit is een huis waar 12 mannelijke studenten van BSSM bij elkaar wonen in kamers. Deze plek sprak mij gelijk aan omdat ik wel gewend ben aan wat energie in het huis en ik er de eerste weken niet helemaal alleen voor zou staan.

Ook is de vlucht al geboekt, het is een directe vlucht van Schiphol naar San Francisco en ik ga vliegen op 25 augustus. Ik reis dan samen met een aantal medestudenten, zodat we met elkaar van San Francisco naar Redding kunnen rijden in een huurauto.

Maar hoe leuk dit ook allemaal klinkt/is, het kost erg veel geld…

En ook al heb ik het afgelopen jaar gewerkt en gespaard, toch zou uw financiële hulp mij erg helpen. Vandaar ook dit bericht. Heeft u interesse in mijn reis en avonturen en/of wilt u mij financieel helpen? Klik dan op onderstaande button.

Met vriendelijke groet en hartelijk bedankt voor uw tijd,

Steven