And Unto Third Year

Wauw het is inmiddels al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst heb gepost, maar ik heb het gehaald! Het tweede jaar van BSSM is voorbij en het was fantastisch jaar. Het is een jaar geweest waarin ik heel veel heb geleerd over Jezus en mijzelf. Ik ben diep geworteld geraakt in mijn identiteit als zoon van De Vader. Ik ben een dieper level van toewijding aan Jezus ingestapt en heb in dit proces veel genezing meegemaakt. Dit was niet altijd het makkelijkste proces want het voelt vaak moeilijk om jezelf neer te leggen en de pijn aan te laten raken door de liefde van God. Maar het is het altijd waard! Ik heb ook enorm veel plezier gehad door nieuwe vrienden te ontmoeten, te genieten van Amerika en door de wilde avonturen met Jezus. Ook is mijn relatie met Shannon blijven groeien en hebben we van alles meegemaakt dit afgelopen jaar. We zijn ook van plan om hoogstwaarschijnlijk na het derde jaar te trouwen en daarna samen naar Nederland te komen om ons aan te sluiten bij IAM!

Ik dacht tegen het einde van het jaar wel dat ik inmiddels wel naar huis wou en dat ik eigenlijk geen zin had om nog een derde jaar te doen. Maar op een dag in gebed ontving ik toch heel duidelijk dat ik het derde wel ging doen, Jezus had duidelijk andere plannen.  Maar ik keek er nog steeds niet echt naar uit, wel stelde ik me open voor de mogelijkheid, en begon ik na te denken met welke mentor ik het derde jaar door wou brengen. Maar ik voelde me tot niemand aangetrokken of geleid om me aan te melden, dus dat deed ik dus ook niet. Het laatste wat ik wou was dat ik vanuit mijn eigen wijsheid een mentor koos, dus ik bleef doorzoeken en bidden naar wie mijn mentor zou moeten zijn volgend jaar. Ik ontving een aantal maanden niks totdat op een willekeurige dinsdagmiddag ik een naam ontving; Gabriel Lopez. Gabriel is een pastoor in het eerste jaar van BSSM en zodra ik zijn naam ontving kreeg ook echt zin om het derde jaar met hem te doen. Dus ik melde me snel aan voor Gabriel, en alleen voor hem (je kan je voor drie mensen tegelijk aanmelden). Na een aantal weken had ik een interview en snel daarna had hij mij uitgenodigd om met hem het derde jaar te doen, ook dit was erg bijzonder want overal om mij heen werden mensen afgewezen. Ik heb er enorm veel zin in, en van wat ik weet gaat het een fantastisch team worden!

Gabriel staat bekend als een pastor die zichzelf volledig inzet voor zijn studenten en er voor gaat om een relatie met ze op te bouwen. En om ze dan door die relatie te leiden naar een relatie met God. Ook is Gabriel erg profetisch en tegelijkertijd ook heel erg grappig. Hij heeft een Instagram account (@Godsbestfriend) waarop hij grappige christelijke video’s plaatst. Al met al heb ik er enorm veel zin in om met hem mee te kunnen lopen het komende jaar, om van hem te leren maar ook vooral om de dingen die ik heb geleerd in de praktijk te zetten als mentor en leider van de komende eerstejaars studenten.

Maar helaas kosten deze plannen altijd geld, en ook al ben ik ook aan het werk deze zomer is het niet mogelijk zonder uw hulp. Dus wilt u mij helpen naar mijn volgende schooljaar of al de avonturen daarna? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie over donaties. Bij voorbaat harstikke bedankt!

Bedankt voor het lezen en veel zegen toegewenst!

-Steven