Third Year Update!

Hallo lieve mensen!

Nadat ik deze afgelopen week ziek thuis heb gezeten schoot het idee me te binnen om weer eens een update te plaatsen. Dus bij deze!
De afgelopen twee maanden zijn de eerste twee maanden van mijn derde jaar BSSM geweest. Het is zeker een avontuur geweest en het wennen aan een mentor zijn in plaats van een student was zeker een grote sprong. Maar deze tijd en plaats waar ik deel van mag zijn dit jaar zijn ontzettend bijzonder en kostbaar voor mij. Dit jaar heeft me nu al op allerlei manieren gerekt en gestrekt, maar door het oncomfortabele heen zie ik toch keer op keer weer de goedheid van God. Het is prachtig om te zien hoe ik in persoonlijke relatie kan staan en groeien met mijn studenten en hoe ze mij met diepe dingen vertrouwen en openstaan voor wijsheid en inspraak. De groei die volgt nadat deze studenten God op nummer 1 zetten in deze situaties in hun leven vervult een verlangen in mijn hart om iedereen dicht bij God’s hart te zien. Ook de persoonlijke relatie die op aan het bouwen is met mijn team en Gabriel (Mijn mentor) heeft mij zoveel blijdschap en liefde gebracht. Het is zo prachtig om er niet alleen voor te staan maar juist om samen met anderen de race te rennen!

Het is ook zo fijn en goed voor mijn hart om terug te zijn met de mensen die zo speciaal en dicht bij mijn hart zijn gegroeid in deze afgelopen 2 jaren hier in Redding. Er is iets bijzonders aan de relaties die opgebouwd zijn terwijl je samen door een school heengaat. Door de lessen en de geestelijke strijd en groei word je samengesmeed op een manier die ik nog nergens anders heb gezien. Om dan weer samen te zijn met mijn vrienden waarmee ik dat heb beleefd, en wie mij op die kwetsbare plekken kennen, is iets wat enorm speciaal aan voelt.
En natuurlijk is een van de beste gedeeltes om ook dit jaar hand in hand met Shannon aan te pakken. De meeste van jullie zullen hebben meegekregen dat wij aan het einde van deze zomer zijn verloofd! Maar 2 dagen na onze verloving gingen we alweer het vliegtuig in om terug naar Amerika te vertrekken, en nadat we aankwamen hadden we het direct enorm druk en we hadden niet veel tijd om ons te beseffen wat er nou eigenlijk echt gebeurd was. Na een paar weken toen we iets meer gesettled waren in Amerika realiseerde we het pas: we gaan trouwen! Dus toen gelijk begonnen we te plannen en te brainstormen over wat, wie waar en hoe we de bruiloft gingen doen. Ook dit is een groot avontuur voor ons samen, bidden en bedenken wat onze plannen zijn blijkt moeilijker dan wanneer je het alleen voor jezelf hoeft te doen ????. Tegelijkertijd zien wij hoe deze tijd en fase ons dichter en dichter bij elkaar brengt. We voelen hoe onze harten zich voor aan het bereiden zijn om samengesmolten te worden, en het is prachtig om te zien hoe God ook aan het bewegen is in dit gedeelte van mijn leven. Twee jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik over ongeveer een half jaar zou trouwen.

Maar voor nu komen de eerste dingen eerst, we moeten eerst dit jaar op school nog afmaken voordat al de andere dingen beginnen. Dus terwijl we de andere dingen bespreken en plannen is dat waar we de focus op ligt. En voor nu betekend dat ook dat we weer mee doen met de Missie trips in de lente! We hebben ons beide ingeschreven en zijn aangenomen voor de reis naar Hawaii (samen met de rest van mijn team). Mijn mentor Gabriel Lopez is de leider van deze reis en we gaan naar Hawaii om te connecten met de YWAM(Youth With A Mission) basis daar. De visie van deze zendingsreis is het bemoedigen van de mensen bij YWAM maar bovenal om de ongelovigen op het eiland te bereiken met het goede nieuws. We hebben er enorm zin in! Dus als u ons wilt ondersteunen op onze avonturen naar Hawaii of als een jong stel dan vragen wij graag voor uw gebed, en willen wij ook graag de mogelijkheid voorleggen om ons financieel te ondersteunen! Als u wilt geven aan onze zendingsreis specifiek dan staan de links onderaan deze post, en als u wilt geven aan ons als een jong koppel of om specifiek mijn tijd in Amerika te financieren dan kan dat via de knop onder deze post, Hartstikke bedankt!

Harstikke bedankt voor het lezen van deze post, en Gods zegen!
Steven.

Doneer aan onze Hawaii trip:

Shannon:
Donate Here!

Steven:
Donate Here!