Falling in Love with Jesus and…. Shannon.

Ik ben inmiddels bijna precies 6 maanden in Amerika en ik wou jullie graag vertellen over de transformatie die ik ondergaan ben in mijn tijd hier.

Ik weet het nog als de dag van gisteren, het einde van mijn tussenjaar kwam dichtbij en er moest een beslissing gemaakt worden over wat ik het aankomende jaar wou gaan doen. ‘Ik heb geen idee’ was mijn enige antwoord op deze vraag geweest. Totdat mijn vader kwam met het idee: misschien vind je Bethel school wel wat, denk er maar over na. Mijn antwoord was: ja, dat klinkt wel als een goed idee ik zal er over nadenken. Dit werd uiteindelijk de definitieve beslissing om naar Bethel te gaan en er is tot de dag van vandaag geen enkel moment geweest waar ik spijt had van deze keuze.

Van de openbaringen in de preken en al de nieuwe kennis die ik opgedaan heb in de lessen , tot de geweldige nieuwe mensen die ik ontmoet heb (inclusief mijn vriendin van bijna 4 maanden) is mijn tijd hier ronduit fantastisch! Natuurlijk zijn er ook een paar ietwat mindere punten zoals het huiswerk en het missen van mijn familie thuis. Maar als je dat vergelijkt met de hoeveelheid doorbraak die ik mee heb gemaakt hier is het het waard. Voordat ik naar Amerika kwam was ik niet vooruit te branden, had ik geen visie voor de toekomst en voelde ik me vaak alleen/depressief. Ik was bang voor wat mensen van mij dachten, of ik er wel bij hoorde en ik had een hele hoop leugens waar ik in geloofde zoals: ik ben slecht in sociale situaties of ik zal nooit de beste zijn in wat ik doe. Maar nadat ik tijd doorbracht hier in school en ik Jezus als een persoon leerde kennen zijn al deze dingen verandert. Waar ik eerst angst had heb ik nu alleen nog maar vrijheid, waar ik me alleen of depressief voelde ben ik nu gevuld met de vreugde van God en elke leugen klein of groot waar ik in geloofde is aan het licht gebracht door de goedheid van God en heeft kracht meer in mijn leven.

Ik ben in deze 6 maanden compleet verandert, gevuld en uitgerust met alles wat ik nodig heb om alles wat ik hier heb geleerd te delen met de wereld inclusief jezelf. Dus als u ergens vragen over hebt of als u gebed nodig hebt of een profetisch woord wilt, voel je vrij om mij een bericht te sturen via de gegevens op de website.

Bedankt en veel zegen,

Steven