Summer Vacation and Second Year

Het is alweer een heel tijdje geleden sinds mijn laatste update, en dat komt omdat ik enorm heb genoten van mijn zomervakantie voor mijn tweede jaar van BSSM. Ik heb ook dit jaar uw hulp echt nodig. Van vliegtickets tot huur is alles ook weer duurder geworden dit jaar, en mijn schoolgeld is ook nog niet rond dus elke donatie is heel erg welkom. Als u het op uw hart heeft om mij te helpen ook dit jaar dan is het mogelijk om te doneren via deze link. Hartelijk bedankt!

Het voelt al als een tijd geleden maar het begon toen ik met Shannon(Mijn geweldige vriendin) mee ging naar Ecuador waar haar ouders als zendingsreizigers leven. Ik heb in Ecuador mee kunnen leven als deel van Shannon’s familie en ik heb ook meegewerkt met de bediening van haar ouders. Het was ook al een hele beleving om een hele nieuwe cultuur in gegooid te worden die bovendien ook amper Engels spreken, maar ondanks dat we elkaar niet altijd begrepen voelde ik me al snel geaccepteerd. Gelukkig spreekt Shannon’s gezin wel perfect engels anders was het wel heel lastig geworden. Ze hebben me meegenomen om te ziplinen door de jungle en we zijn naar een vlindertuin geweest waar de vlinders zo op je hand kwamen zitten. Nadat ik een aantal weken in Ecuador was gebleven kwam de tijd om eindelijk weer naar Nederland te gaan waar ik destijds al ongeveer 10 maanden niet meer was geweest. Mijn eerste paar weken in Nederland waren best pittig, veel van de dingen die ik achtergelaten had kwamen direct weer op mij af. Dat in combinatie met dat het de eerste keer was dat ik voor langer dan 2 weken gescheiden was van mijn vriendin zorgde voor frustratie. Maar ik ben er doorheen gegaan, en ik ben sterk gebleven in de dingen waar ik destijds alleen nog maar in Amerika in had geloofd. Een aantal weken daarna kwam Shannon ook Nederland bezoeken. We hebben haar toen ook meegenomen op een heerlijke zomervakantie naar Luxemburg, Zwitserland en Italië. Deze tijd heb ik echt maximaal van genoten. Het was ook heel erg leuk om meer tijd door te kunnen brengen met kleine Julia(de baby in de foto van dit bericht) die ik nog maar een paar keer had gezien aangezien ze geboren was terwijl ik in Amerika was.
Maar de doorbraken zijn ook zeker niet gestopt deze vakantie. Het gene wat ik van deze vakantieperiode meeneem is dat God onze tijd echt dik waard is. En het is ook eigenlijk het enige wat hij van ons wilt/vraagt. Want van het doorbrengen van tijd met hem komt alle doorbraak! Ik voel ook in mijn geest dat ik in een voorbereidingsproces zit voor het tweede jaar. En kijk erg uit naar wat God dit jaar gaat doen met en in mij!

Dank u voor uw support, zonder u is dit allemaal niet mogelijk!
Steven